Delen in Kleine Kring

Zo werkt Delen in Kleine Kring

Een auto delen is veel makkelijker dan je zou verwachten. Je vindt een paar buren of vrienden met wie je graag een Kia e-Niro wil delen, en wij doen de rest. Zo wordt jouw auto OnzeAuto.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je bespreekt met je buurtgenoten of je vrienden de praktische mogelijkheden om samen een Kia e-Niro te delen. Het reserveren van de auto doe je gemakkelijk met een app, en dat kan al ver van tevoren. Als jouw buurvrouw toevallig precies op dat moment ook de auto nodig heeft, dan los je dat samen even op. Je kent elkaar tenslotte goed. 

 

Stel je groep samen

Kies met welke buren of vrienden je wilt delen.

Verdeel de kosten

Bepaal onderling hoeveel iedereen gaat betalen.

Wij regelen de auto

Na het aanmelden regelen wij direct een deelauto. 

Zorgeloos rijden

Je auto komt eraan. Tijd om te gaan rijden!

En wat voor auto krijg ik dan?

Wij bieden met de Kia e-Niro* een geweldige elektrische deelauto. Echt een topper in alle opzichten. De speciale Edition uitvoering die we je bieden is veilig en ruim, met een grote actieradius tot 455 km (WLTP), en voorzien van all season banden én een afneembare trekhaak, zodat je er ook met de fiets makkelijk op uit kunt. Bekijk de auto’s ook bij onze Kia dealers: Frank Vaneman Amsterdam & Wassink Nijmegen

* Let op: het scherpe aanbod met de Kia e-Niro geldt momenteel voor de regio Amsterdam en Nijmegen. Maar ook buiten deze regio’s helpen we je graag met Delen in Kleine Kring. We informeren je met alle plezier over de mogelijkheden en de elektrische auto’s die dan beschikbaar zijn. Of misschien heb je zelf al een idee?

Inclusief laadkosten

Je betaalt niets extra voor het opladen van de auto.

Zorgeloos genieten

Het onderhoud is in vertrouwde handen.

Goed verzekerd

De auto en alle inzittenden zijn goed verzekerd.

Geen BKR of bijtelling

Maar wel rijden in een mooie auto.

Autodelen zonder gedoe

OnzeAuto staat voor eenvoudig autodelen. Dat begint al met de deelovereenkomst die we aangaan. In die overeenkomst maken de deelnemende huishoudens afspraken met OnzeAuto.

De spelregels zijn simpel en glashelder. Zo kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig de onderlinge verdeling van de kosten wijzigen, de samenstelling van delende gezinsleden of huishoudens aanpassen, of het contract helemaal beëindigen.

Gemakkelijke app

Om de auto makkelijk te delen bieden we een handige app aan. Je kunt al ver vooruit reserveren, en je hebt geen gedoe met sleuteloverdracht. Je hoeft ook geen ritten te registreren, want wij verzorgen de administratie van A tot Z. Je ontvangt per maand een handig overzicht, waarbij de privacy van elke gebruiker, ook binnen een huishouden, wordt gewaarborgd. Zo communiceren wij bijvoorbeeld nooit over de door jou afgelegde route. Daar kun je van op aan.

Laat je gegevens achter

Hé, wat leuk dat je wil gaan autodelen. We vertellen je er graag meer over. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van Delen in Kleine Kring en de verdeling van de kosten. Mocht je een specifieke vraag hebben, laat het hieronder dan even weten.

We hebben je bericht ontvangen